Close

Sign Up For The Godsmack Newsletter

Stay up to date with Sully, Tony, Robbie and Shannon by signing up to The Awakening, the official newsletter for Godsmack. Regular updates will be sent straight to your inbox, giving you the latest on album releases, tour dates, ticket sales and more.

All fields must be completed in order to join the mailing list.

Mailing List

Email :

moj mir-my peace

Wed, Jun 27, 2012 at 7:40 AM By: aleksandra

mogu ponesto napisati...malo ko od vas ce razumjeti i znati sto to ova pise,ali meni je lakse kad napisem ono sto imam na umu...tako je oduvijek,samo sam to zanemarivala do sada :)

ovih dana pisem knjigu..o mom ne tako sjajnom zivotu i o tome kako sam prozivjela i dozivjela sve sto me dotaklo...kad zavrsim s pisanjem ne vjerujem da cu se ikome usuditi pokazati napisano,jer je to ipak velika intima,ali moram pretociti sve u napisane rijeci,jer nikada nisam mogla normalno s nekim porazgovarati o svemu....

na pisanje te knjige me potaknuo Sully,tj Godsmack...otvorili su mi zelju za pisanjem,za uoblicavanjem mojih nedaca i mojih tuga u nesto sto na kraju nece biti tuga,nego mir i snaga koja mi je prijeko potrebna bila i koju sad konacno nalazim zahvaljujuci toplini i ljepoti koju mi je pruzila glazba ovih divnih djecaka ;)

I apologize to all who do not understand my language, but I can not explain everything in English....

  1. No one has commented yet.

Post a comment

aleksandra’s Blogs

  1. Wed, Jun 27, 2012 at 3:09 PM 0 comments
  2. moj mir-my peace

    Wed, Jun 27, 2012 at 7:40 AM 0 comments